Ποιοί είμαστε

 

Η αγάπη μας για την θάλασσα και γενικότερα για το ψάρεμα και στα ποτάμια της περιοχής αλλά και στις όμορφες λίμνες μας, μας έδωσε την ιδέα για την υλοποίηση ενός πραγματικά άπιαστου στόχου έως τότε.
Την δημιουργία ενός άκρως εξειδικευμένου καταστήματος ειδών αλιείας για πρώτη φορά στην Τρίπολη.
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα στις 20/10/2009 δημιουργώντας τον Αλιεύς Τρίπολης.

Ο κόσμος της πόλης αμέσως αγκάλιασε και αγάπησε το κατάστημά μας αφού μπόρεσε επιτέλους να βρει στην πόρτα του εξοπλισμό και τεχνικές ψαρέματος που μόνο σε μεγάλα αστικά κέντρα μπορούσε μέχρι τότε να βρει.

Αυτή η ευκολία έκανε και πολλούς νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν το ψάρεμα, οπότε η συνεχής αύξηση του κόσμου δημιούργησε την ανάγκη ενός μεγαλύτερου καταστήματος.

Έτσι τον Μάιο του 2013 ο Αλιεύς Τρίπολης μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο κατάστημα, αυξάνοντας την γκάμα του και ισχυροποιώντας τις συνεργασίες του με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, με μοναδικό του στόχο την σωστή εξυπηρέτηση των φίλων που τον στήριξαν.

Με την συνεχή παρακολούθηση νέων τεχνικών ψαρέματος από την ακτή και από την βάρκα και με την μεταλαμπάδευση αυτών στους ψαράδες της πόλης  ο Αλιεύς Τρίπολης ανέβασε ψηλά τον πήχη.

Έτσι με το ανήσυχο πνεύμα που μας διακατέχει αποφασίσαμε και την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, εξυπηρετώντας και τους φίλους ψαράδες εκτός Τρίπολης με τον ίδιο ακριβώς σεβασμό και αγάπη που δείξαμε στην πόλη μας.

Ο νέος λοιπόν Alieus Online θα μπορεί πλέον εκτός από εξοπλισμό να μοιράζεται και τις γνώσεις του πανελλαδικά με όλους τους φίλους ψαράδες υποσχόμενος στην συνεχή βελτίωση του και στην αληθινή και άρτια εξυπηρέτηση σε όσους μας εμπιστευτείτε.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φιλόπουλος.

28 Οκτωβρίου 42
Τρίπολη-Αρκαδίας